ADATVÉDELEM - Felhasználási feltételek

A felhasználás módja és feltételei

A felhasználás módját és feltételeit, továbbá az alább található adatkezelési szabályokat a Észak-Ciprusi Turisztikai Oldal (a továbbiakban NCTO HUNAGRY) határozta meg, és mindazokra vonatkozik, akik fel kívánják keresni a NCTO HUNGARY honlapját, illetve igénybe kívánják venni annak valamilyen szolgáltatását. A tömörség kedvéért ezentúl minden olyan természetes és jogi személyt, aki felkeresi a NCTO HUNAGRY oldalait, vagy igénybe veszi szolgáltatásait, “Felhasználónak” nevezünk. Minden olyan szolgáltatásra, amely jelenleg igénybe vehető a www.nctohungary.com oldalon, illetve igénybe vehető lesz ott a jövőben, vonatkoznak a felhasználási feltételek, ennek értelmében bárkiről, aki felkeresi ezeket az oldalakat vagy igénybe veszi az ottani szolgáltatásokat, feltételezzük, hogy teljes mértékben és feltételek nélkül megértette és elfogadta azokat. A NCTO HUNAGRY fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa ezeket a felhasználási feltételeket, illetve az adatkezelési szabályokat, ezekről tájékoztatja a www.nctohungary.com felhasználóit. A www.nctohungary.com oldal alábbi felhasználási feltételei és az adatkezelési szabályok nem azzal a céllal születtek, hogy szerződéses vagy bármilyen más jogi kötelezettséget rójanak a NCTO HUNGARY-ra a felhasználóval szemben, és nem is jelentik ezt.
 

Jogi nyilatkozat

A www.nctohungary.com oldalon található tartalmat és információkat az NCTO HUNGARY nyújtja az oldal felhasználóinak. A www.nctohungary.com oldalon található információkat az NCTO HUNGARY gyűjti össze, dolgozza fel és adja közre, azonban semmilyen körülmények között sem felelős azok megbízhatóságáért, teljességéért, elégséges voltáért, illetve általában azok megfelelőségéért, illetve az esetleges hibákért, annál is inkább, mivel az adatgyűjtés óriási mennyiségű adatot érintett, és abban rengeteg harmadik fél - természetes és jogi személy - vett részt. A www.nctohungary.com oldal felhasználói is felelősséggel tartoznak az itt leírt információk ellenőrzéséért. A www.nctohungary.com oldal több helyen is tartalmaz utalásokat más honlapokra, amelyek tartalmáért a NCTO HUNGARY semmilyen felelősséget nem vállal. Mi több, a NCTO HUNGARY semmilyen felelősséget nem vállal az ezeken az oldalakon található információkért.
 

Szellemi tulajdonnal kapcsolatos jogok - védjegyek

A www.nctohungary.com honlap teljes tartalma, beleértve a képeket, grafikákat, fotókat, rajzokat, szövegeket, az ott nyújtott szolgáltatásokat, és általánosságban az internetes honlap összes fájlja az NCTO HUNGARY szellemi tulajdonához, bejegyzett védjegyéhez és szolgáltatási jegyéhez tartozik, és ennek megfelelően a vonatkozó nemzeti és európai törvények, valamint a nemzetközi egyezmények védelme vonatkozik rájuk. Ez alól csak a harmadik fél szellemi tulajdonát képező információk jelentenek kivételt, ezeket explicit módon jelzi a honlap. Az oldal tartalmát tehát tilos eladni, lemásolni, módosítani, reprodukálni vagy újrapublikálni, nem lehet semmilyen módon letölteni, továbbítani vagy sokszorosítani anélkül, hogy az Észak-Ciprusi Turisztikai Oldallal nem egyezetettek volna előre (nctohungary@gmail.com). Azok a termékek és szolgáltatások, amelyek említésre kerülnek a www.nctohungary.com oldalon, de más szervezetek, társaságok, együttműködő partnerek, szolgáltatók, szervezetek vagy kiadványok védjegyeit viselik, az adott társaságok szellemi, illetve ipari tulajdonát képezik, ennél fogva maguk felelősek értük. 
 

Felhasználói regisztráció

Ahhoz, hogy valaki regisztráljon a www.nctohungary.com oldalra, a felhaszálónak meg kell adnia egy e-mail címet, ez a saját felelőssége. Erre a címre küldünk hírleveleket és más informatív üzeneteket a www.nctohungary.com oldal felhasználóinak.
 

Személyes adatok korrekciója és/vagy törlése

A www.nctohungary.com oldal felhasználói bármikor törölhetik, módosíthatják, frissíthetik személyes adataikat, illetve inaktiválhatják regisztrációjukat, csupán az oldal megfelelő szolgáltatását kell megkeresniük.
 

Felhasználók történetei

Az NCTO HUNGARY lehetővé teszi, hogy az oldalon regisztrált felhasználók saját tartalmat (szövegeket, képeket és videókat) töltsenek fel a www.nctohungary.com oldalra. Ezért a tartalomért teljes mértékben az a személy lesz felelős, aki feltölti, az NCTO HUNGARY ilyen felhasználói tartalomért semmiféle felelősséget nem vállal. A felhasználó elismeri és elfogadja, hogy a feltöltött információk csak az NCTO HUNAGRY előzetes ellenőrzése után lesznek láthatók az oldalon, és az NCTO HUNGARY fenntartja magának a jogot, hogy töröl minden olyan tartalmat, amelyet a felhasználó az NCTO HUNGARY előzetes értesítése nélkül tesz közzé. 

Továbbá a felhasználó elismeri és elfogadja, hogy a következő kötelezettségeket vállalja a www.nctohungary.com oldalra felkerülő tartalommal kapcsolatban:

-  A tartalom nem lehet törvénytelen, támadó, bántó, becsületsértő vagy rasszista.
-  Nem sértheti mások személyiségét vagy személyes adatait.
-  Nem sértheti a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat.
-  Semmilyen módon nem jelenthetnek bűncselekményt.
-  Megfelelnek az érvényes nemzeti, európai és nemzetközi törvényi szabályozásnak.

A felhasználói tartalomért kizárólagos felelősséggel a felhasználó tartozik minden más felhasználó felé, az NCTO HUNGARY semmilyen körülmények között nem tartozik felelősséggel ezen információk pontosságáért és hasznosságáért. 
 

Felelősség korlátozása

-  Az NCTO HUNGARY igyekszik mindent megtenni azért, hogy színvonalas szolgáltatásokat nyújtson, de az internet természetéből fakadóan nem vállal felelősséget azokért az esetleges károkért, amelyek a felhasználót érték a www.nctohungary.com oldal felkeresése során. 
- Az NCTO HUNGARY azt nem tudja vállalni, hogy az oldalak, szolgáltatások, választások, tartalmak szünet nélkül és hibátlanul működnek mindig, és mindig minden hibát azonnal kijavítanak.
- Továbbá az NCTO HUNGARY azt sem tudja garantálni, hogy a www.nctohungary.com oldal, illetve azok a szerverek, amelyeken keresztül ez az oldal a felhasználók rendelkezésére áll, nem fog tartalmazni vírusokat vagy más veszélyes elemeket.
- Az NCTO HUNGARY semmilyen körülmények között sem tudja garantálni a tartalmak, oldalak, szolgáltatások, választások vagy ezek eredményének pontosságát, teljességét és/vagy elérhetőségét.
- Az esetleges javítással vagy más szolgáltatásokkal kapcsolatos költségeket a felhasználónak kell vállalnia, ez semmilyen körülmények között nem hárítható át az NCTO HUNGARY-ra vagy a www.nctohungary.com-ra.;

 

Információk összegyűjtése és felhasználása

Az NCTO HUNGARY a www.nctohungary.com oldal több pontján is gyűjt információkat a felhasználókról, de ezeket az információkat nem adja sem el, sem bérbe harmadik fél részére más módon, mint ahogy itt le van írva. Az NCTO HUNGARY fenntartja magának a jogot, hogy az általa gyűjtött adatokat statisztikai célra felhasználja, a felhasználók előzetes hozzájárulása nélkül. A felhasználóknak azt is tudniuk kell, hogy amikor a www.nctohungary.com oldalait, illetve azok szolgáltatásait olvassák, akkor nem személyes jellegű információkat automatikusan gyűjt róluk a rendszer kicsiny fájlok (sütik) formájában. Ezek a sütik  azt a célt szolgálják, hogy a rendszer felismerje azokat a felhasználókat, akik gyakran felkeresik a www.nctohungary.com oldalt, és hogy jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani nekik azáltal, hogy javítjuk az oldal megjelenését, az interakciót, a személyes oldalakat és a személyes indexeket.